Jakub Jablonský sa túži dostať do finále Let's Dance. Odkaz zo Slnka v sieti? Takto sa prihovoril fanúšikom pred našou kamerou

Doslova od prvého kola ho médiá pasovali do úlohy favorita. Pri výkonoch herca Jakuba Jablonského v šou Let's Dance azda aj právom.

28.04.2024 07:08
Herec Jakub Jablonský. Foto:
Herec Jakub Jablonský.
debata (4)

Pár dní pred semifinálovým kolom si stihol ešte odskočiť odovzdať jednu z cien na ceremoniál Slnko v sieti. Pre TV Pravda prezradil, čo mu tanečná šou na obrazovkách Markízy dala.

ZAK 7934 Čítajte viac Jablonský na parkete triumfoval a jeho úsmev nakazil celé publikum, ale v súkromí... s priateľkou sa už o úspech nepodelí, rozišli sa!

„Včera som to rátal – od 14. januára, a dnes je 26. apríla, som nemal jediný voľný deň. Nie je to pár týždňov, lebo tá príprava je naozaj intenzívna. Ale čo mi to dalo asi najviac, je mentálny aj fyzický tréning. A ten mentálny ešte viac,“ uviedol Jablonský.

Byť za favorita? Jasné, že to vytvára tlak, ale ja sa snažím... Jablonský má jasný cieľ, sprevádza ho celou súťažou Let's Dance
Video
Zdroj: TV Pravda

„Každý týždeň sa človek učí niečo, čo nevie, neovláda a prvé štyri dni je to len, že zle, zle, zle, zle, zle… a je to veľmi tvrdý mentálny tréning. Ale myslím, že ma to v niečom zocelilo, stretol som úžasných ľudí, takže za mňa len samé pozitívne veci,“ komentoval ďalej herec zo seriálu Dunaj, k vašim službám.

Jakub Jablonský a Eliška Lenčešová Čítajte viac Nedeľné Let's Dance vyzlieklo Loja aj Jablonského! Ich vypracované telá vzbudili obdiv aj závisť. Nečudo, obzrite si ich

Či podlieha tlaku nálepky favorita, prezradil v našom rozhovore tiež a naznačil aj, čo divákov čaká, ak sa s tanečnou partnerkou prebojujú do finále. Viac si pozrite v našom videorozhovore. Nájdete v ňom aj vtipný záverečný odkaz pre divákov.

Herečka Natália Germáni s manželom Martinom...
Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana...
+78Herec Daniel Fischer bol nominovaný za výkon vo...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #tlak #tanec #Slnko v sieti #favorit #Let´s Dance #Jakub Jablonský

+ Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre udržanie duševnej rovnováhy.
Venujte pozornosť detailom vo vašich...

+ Nevysušujte zbytočne svoju pokožku, už teraz má toho dosť.
Nečakajte, že vašu prácu za vás urobí niekto iný,...