Nemala by žiadne šance? Kráska Zedníková nepoletí na Miss World. Dôvod? Je v tom 'namočená' česká víťazka svetovej súťaže

Jej tvár je už dobre známa zo spoločenských rubrík a stránok médií či napríklad komédie Jedeme na teambuilding. Mnohí tvrdia, že Justýna Zedníková patrí medzi najkrajšie české kráľovné krásy.

10.05.2024 00:00
866623145 Foto:
Miss Czech Republic a modelka Justýna Zedníková.
debata

Aj preto prekvapili správy, ktoré sa v súvislosti s príťažlivou blondínkou objavili vo štvrtok v českých médiách. Je rozhodnuté, že Justýna nepoletí na svetové finále súťaže Miss World – hoci pôvodne to v pláne bolo. Riaditeľka súťaže Taťána Makarenko sa rozhodla urobiť zmenu a poslať jednu zo svojich víťaziek na podujatie Miss Supranational.

Kateřina Sokolová Čítajte viac Kráľovná krásy Sokolová sa prvýkrát stane mamou, otcom je český miliardár: Meno pre dievčatko už majú, bude to...

Český server Super.cz získal vyjadrenie priamo od Zedníkovej a zdá sa, že dôvody sú pádne. „Je pravda, že nastala zmena, ale som za ňu veľmi rada. Zhodnotili sme, že na Miss World by po úspechu Kristýnky Pyszkovej neboli veľké šance, navyše som aj rovnaký typ ako Kristýna a predchádzajúca víťazka, ktorá je z Poľska,“ citoval Zedníkovú portál.

Krystyna Pyszková je už druhou českou kráskou,...
Miss World Krystyna Pyszková priletela v nedeľu...
+8Miss World Krystyna Pyszková priletela v nedeľu...

V júni sa tak slečna s bábikovsky súmernou tvárou a postavou vyberie na medzinárodnú súťaž Miss Supranational do Poľska, kde má aj podľa zdrojov z prostredia biznisu s krásou vysoké šance. Zedníková v Poľsku pôsobí aj pracovne a často do krajiny cestuje fotiť.

zväčšiť Modelka, Miss Česko a herečka Justýna Zedníková... Foto: Profimedia
Justýna Zedníková Modelka, Miss Česko a herečka Justýna Zedníková prišla ako Barbie v čiernej. V kreácii ateliéru Poner.

Dvadsaťjedenročná víťazka súťaže Miss ČR 2023 sa ocitla v zozname najúspešnejších kráľovien krásy. Je napríklad aj jednou z globálnych tvárí reklamnej kampane značky Guess a jej krása si získala záujem ďalších značiek. Kristýna Pyszková, ktorá pred pár mesiacmi, zvíťazila vo finále Miss World, sa po návrate domov objavila na obálke magazínu Vogue CS a aktuálne sa venuje pracovným povinnostiam, ktoré súvisia s jej víťazstvom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zmena #Miss World #rozhodnutie #Justýna Zedníková

+ Svoje bolesti nezaháňajte len liekmi, mali by ste vedieť príčinu.
Preneste sa už cez to, že ste raz v živote...

+ Jedzte pravidelne po malých dávkach, budete sa tak cítiť lepšie.
Vyjednávanie o lepších cenách môže zlepšiť vašu...